+40 724 21 64 02 office(at)tlb.ro
valoare prin oameni
FOOTER // Termeni și Condiții

The Learning Business a înființat acest site pentru o mai bună informare a clienților noștri existenți și a celor potențiali.

 
Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor de utilizare de mai jos, precum și a legilor române în vigoare.

 

 
Drepturi de autor, drepturi asupra desenelor și modelelor

 
The Learning Business se consideră a fi autorul site-ului de față.

 
Întregul conținut al acestui site - fotografiile, textele, desenele, grafica, simbolurile, elementele de grafică web precum și toate lucrările integrate în acest site – sunt proprietatea The Learning Business sau a unor terți care au autorizat The Learning Business să le utilizeze.

 
Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil în scris de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.

 
Conținutul site-ului www.TLB.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând dar nelimitându-se la forma electronică, fără permisiunea anterioară scrisă a The Learning Business.

 
Numele TLB, The Learning Business, Learning Adventure, Adventure Team, sigla cu sfera pe planul înclinat și sigla cu cercul verde, doi oameni care escaladează un vârf de munte și Learning Adventure scris cu litere galbene cu margini negre, sunt mărci înregistrate.

 
Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără acordul The Learning Business constituie un delict de reproducere frauduloasă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

 
Hyperlink-uri

 
Plasarea unui link spre site-ul www.TLB.ro necesită o autorizare prealabilă scrisă din partea The Learning Business.

Dacă doriți să plasați un hyperlink spre site-ul nostru vă rugăm să ne contactați.

 
The Learning Business nu poate fi, în nici un caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziție a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecând de la site-ul www.TLB.ro și nu este responsabilă în nici un fel în ceea ce privește conținutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri.

 

 
Garanții și limitări

 
Utilizatorul folosește acest site pe cont propriu, asumându-și în mod irevocabil și necondiționat responsabilitatea pentru accesarea acestui site. În nici un caz The Learning Business nu va putea fi făcută responsabilă pentru daune directe sau indirecte rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Conținutul site-ului este strict informativ și este prezentat fără nici o garanție, nu contează de ce natură.

 
The Learning Business nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

 

 

Protecția Intimității

 

Adresele de email furnizate pentru abonarea la newsletter vor fi folosite numai pentru trimiterea de newslettere și mesaje promoționale proprii. TLB nu va vinde, închiria sau împărtăși aceste date în niciun fel, cu nicio terță parte. Dacă doriți ca adresa dumneavoastră să fie ștearsă din baza noastră de date, o puteți face foarte simplu, cu un singur click pe cuvantul "dezabonare" care apare în partea de jos a fiecărui newsletter TLB. 

 

 
Dreptul aplicabil

 
Prezentele condiții și termeni de utilizare se supun dreptului român.

Limba Termenilor de utilizare este limba română.

În caz de litigiu, vor fi considerate competente numai instanțele românești.

 

 
Actualizarea site-ului și a Termenilor de utilizare


The Learning Business își rezervă dreptul de a modifica și a actualiza în orice moment accesul la site, conținutul site-ului și Termenii de utilizare. Aceste modificări și actualizări se impun utilizatorului care trebuie prin urmare să se raporteze în mod regulat la această pagină pentru a verifica Termenii de utilizare în vigoare.

FOOTER
Termeni și Condiții
Training
Teambuilding
Organizația care Învață
mai multe detalii mai multe detalii mai multe detalii
Copyright (©) 2010 TLB Termeni și Condiții