+40 724 21 64 02 office(at)tlb.ro
valoare prin oameni
RESURSE // Recomandări Echipament

                  

 

 

Echipament individual recomandat pentru programele outdoor TLB: 

 

1. Bocanci sau ghete. Pantofii de sport (adidași) sunt buni pe timp de vară, dacă sunt mai solizi. Exclus pantofi de stradă, pantofi cu toc, teniși subțiri șamd. Pe cât se poate, este bine să vă luați încălțăminte care are o talpă care nu alunecă. Iarna este foarte important să aveți bocanci cât mai solizi și mai impermeabili.

 

2. Șosete suficient de groase, de lână sau bumbac, cu bune proprietăți absorbante.

Este bine să aveți pe munte și o pereche de șosete de schimb. Grosimea șosetelor trebuie să țină cont de anotimp și de mărimea bocancului.

 
3. Haine lejere care să nu vă împiedice mișcările, de preferat în mai multe straturi mai subțiri decât mai puține și mai groase. Hainele trebuie să fie călduroase (potrivite cu vremea, pe principiul “este mai bine să îmi fie mai cald decât prea frig”) și să vă puteți mișca bine în ele. Pe parcursul programului, hainele se pot murdări sau poate chiar agăța în crengi. Nu este recomandat să aduceți ca strat exterior lucruri la care țineți în mod special.

 

4. Atât bărbații cât și femeile ar trebui să poarte pantaloni, suficient de groși și de rezistenți, cu o croială care să nu vă încurce mișcările.

 

5. Ceva impermeabil de purtat pe deasupra hainelor pentru situația în care plouă (pelerină, poncho, jachetă de ploaie).

 
6. Ceva pe cât se poate de rezistent la apă și vânt și suficient de călduros de purtat pe cap iarna (căciulă, șapcă). Pălărie sau șapcă pentru soare (vara).

 

7. Mănuși călduroase (iarna), pe cât se poate dintr-un material care să vă permită să puteți apuca ferm cu ele.

 

8. Parazăpezi (iarna, pentru anumite programe - de verificat cu noi), pentru prins peste partea de jos a pantalonului și bocanc, pentru a nu intra zăpada pe sub pantalon.

 

9. Un rucsăcel pentru purtat haine de schimb, apă etc. care să vă lase mâinile libere (numai dacă aveți, nu este obligatoriu).

 

10. Aparate foto (opțional), preferabil cu un șnur cu care să le puteți agăța de gât, pentru a putea avea mâinile libere.

 

 

Aceste recomandări sunt orientative.

În funcție de anotimp, de natura programului și de locație, cerințele de echipament pot diferi.

De aceea, este bine să confirmați cu noi cerințele de echipament, de fiecare dată, pentru programul la care veți participa.

Training
Teambuilding
Organizația care Învață
mai multe detalii mai multe detalii mai multe detalii
Copyright (©) 2010 TLB Termeni și Condiții