+40 724 21 64 02 office(at)tlb.ro
valoare prin oameni
REZULTATE // Ce Spun Clienții TLB

"Programele pe care le-am organizat împreună au fost extrem de apreciate de către oamenii noștri ca fiind un mod incitant și puternic de a schimba atitudini, de a se descoperi pe ei înșiși, de a-și depăși propriile limitări, de a începe să-și înțeleagă și să aprecieze altfel colegii și de a putea să lucreze împreună cu ei într-un mod mult mai productiv decât până acum."

 

 

"Vă mulțumesc pentru profesionalism! Ați acționat ca și cum ați fi fost parte din firma noastră. A fost un training foarte interesant, provocator și atractiv și abia aștept să particip la următoarele module."

 

 

"Un proiect de mare succes, care a atins pe deplin obiectivele noastre. Mulțumesc, The Learning Business!"

 

 

"În numele colegilor mei, aș vrea să vă mulțumesc pentru programul excelent pe care ni l-ați oferit. Vă mulțumim pentru flexibilitate și abia așteptăm următorul program."

 

 

"Programul a fost extrem de reușit. Partenerii noștri de business și noi înșine am apreciat foarte mult provocările și emoțiile create."

 

 

"The Learning Business a dovedit o înțelegere profundă a afacerii noastre și ne-a oferit programele de training într-o manieră excelentă, care a plăcut și pe care oamenii noștri au apreciat-o foarte mult."

 

 
"Programele pe care le-am organizat împreună au fost foarte bune și oamenii noștri au apreciat foarte mult profesionalismul vostru! Mulțumim!"

 

 
"Doresc să îmi exprim recunoștința pentru munca excelentă pe care ați depus-o și să apreciez implicarea și flexibilitatea voastră de a furniza soluții de training personalizate pentru nevoile noastre specifice."

 

 

"Programul pe care l-ați organizat pentru noi a fost provocator și atractiv. Felicitări și sper să avem ocazia de a lucra din nou împreună cât de curând."

 

 
"Vă mulțumim pentru concentrarea voastră pe calitate și îmbunătățire, precum și pentru ajutorul valoros pe care ni l-ați oferit în implementarea strategiei noastre de vânzări și marketing."

 

 
"Programul i-a ajutat pe oamenii noștri din Echipa de Proiecte să se cunoască mai bine între ei și să poată lucra împreună într-un mod productiv!"

 

 
"Calitatea training-ului a fost extrem de bună, iar trainerii s-au dovedit a avea o excelentă valoare profesională și cunoștințe solide. Programul de training a promovat o abordare interactivă, legând strâns training-ul de viziunea noastră și de obiectivele organizației. Activitățile de învățare ne-au plăcut în mod deosebit!"

 

 
"Doresc să vă mulțumesc pentru profesionalismul pe care l-ați dovedit cu ocazia proiectării și livrării programului!"

 

 
"Combinația de succes între experiența practică, de teren și expertiza în domeniul resurselor umane și dezvoltării oamenilor din vânzări – acesta este secretul eficacității The Learning Business."

Training
Teambuilding
Organizația care Învață
mai multe detalii mai multe detalii mai multe detalii
Copyright (©) 2010 TLB Termeni și Condiții