+40 724 21 64 02 office(at)tlb.ro
valoare prin oameni
REZULTATE // Studii de Caz

Bancă multinațională

Cursuri și programe de instruire

 
Parteneriatul nostru în materie de cursuri și programe de instruire începe în 2002, imediat după înființarea Băncii ca urmare a unui proces de achiziție și fuziune.

În cadrul schimbării de cultură organizațională, iar apoi în cadrul procesului de eficientizare și de construire a performanței, programele de pregătire au fost privite de către clientul nostru cu foarte multă seriozitate, ca fiind o investiție importantă și necesară în oamenii săi.

Cerințele au fost foarte bine definite, programele bine administrate, "training" a însemnat întotdeauna mult mai mult decât livrarea unui curs gata făcut. A însemnat analiză, evaluare și raportare. A însemnat consolidarea aptitudinilor de la un program la altul al aceleiași echipe, noutate, profesionalism și personalizare. A însemnat mereu o foarte bună înțelegere a direcțiilor de business ale Băncii, relații excelente cu oameni deosebiți și multe lucruri noi învățate de la toți cei cu care am colaborat.

Acum, după 9 ani și peste 150 de programe organizate împreună, acesta este pentru noi mai mult decât un client foarte special, este un loc unde avem prieteni dragi.

 

 

 

Bancă românească

Acreditare traineri interni și licență pentru programe de Customer Service și Comunicare

 
Plecând de la nevoile de instruire determinate de client, TLB a propus un program personalizat, centrat pe schimbarea de atitudine în relația cu clientul și pe un mod unitar și profesionist de a trata fiecare client.

Programul TLB "Atitudine Orientată către Client" a fost livrat unui număr de 2200 de participanți, pe parcursul unui an întreg.

Feedback-ul, atât pentru procesul de instruire și evaluare a trainerilor, cât și apoi pentru livrarea către beneficiarii finali, a fost foarte bun, programul fiind apreciat pentru felul în care a reușit să inducă și să consolideze un alt fel de a privi clientul și un mod clar și profesionist de a aborda relația cu fiecare client în parte.

În anul următor, parteneriatul nostru de instruire a continuat cu un alt program, intitulat "Tehnici de Comunicare Eficientă", creat pentru a răspunde unor nevoi identificate de către client.

Au fost instruiți și acreditați 20 de traineri interni, după care programul a fost livrat în două variante, personalizate pentru grupuri țintă diferite: prima pentru 320 de manageri, iar cea de-a doua pentru cei aproximativ 6000 de angajați.

Efortul de organizare, administrare și evaluare din partea clientului nostru a fost foarte mare și solicitant, dar profesionalismul tuturor celor implicați a făcut ca el să fie un succes.

Feedback-ul a fost din nou foarte bun, programul fiind apreciat ca interesant și foarte util de către participanți.

A urmat un program la fel de ambițios, instruirea în Tehnici de Vânzare Consultativă a întregii forțe de vânzări către clienți corporate a Băncii.

Programul a inclus o parte de consultanță și analiză a nevoilor de aptitudini, în cadrul căreia a fost personalizat, dezvoltându-se explicații, exerciții, studii de caz și jocuri de rol specifice, lucru care a făcut ca el să fie foarte bine primit și apreciat de către participanți.

Pentru noi toate aceste programe au însemnat o provocare profesională și ocazia de a cunoște oameni talentați, foarte buni profesioniști, dedicați și loiali.

 

 


Companie multinațională din industria de frumusețe

Parteneriat pentru adaptarea și livrarea programului internațional de training

 
Clientul nostru a dezvoltat intern un program complex de training, acoperind o tematică bine definită, în acord cu nevoile afacerii, program care se întinde pe mai multe module și care este implementat în toate țările în care operează compania.

În România acest program a fost implementat împreună cu TLB, începând din 2005. Am organizat și livrat cinci module, precum și un program de teambuilding în completarea tematicii de lucru în echipă.

Parteneriatul nostru a implicat o foarte bună înțelegere a afacerii clientului din România, a oamenilor, a obiectivelor de business și a specificului industriei de frumusețe. A implicat și o excelentă colaborare cu persoanele din managementul companiei, un program de train the trainer la sediul companiei din Paris, adaptare de subiecte și programe,  flexibilitate și lucru în echipă. Compania a devenit astfel pentru noi un client foarte special, un loc în care ne simțim de fiecare dată excelent.

 

 


Companie multinațională din FMCG

Programe de training, consultanță și evaluare personalizate, construite în jurul nevoilor clientului

 
Colaborarea dintre noi a început încă din anul 2003 cu un program de Management al Distribuitorilor și a continuat de atunci în fiecare an cu noi programe de dezvoltare managerială și de vânzări.

Datorită acestui parteneriat îndelungat am dezvoltat în timp o cunoaștere foarte bună a companiei, a oamenilor, a produselor și a culturii clientului nostru, reușind astfel să adăugăm valoare și să ajutăm la atingerea obiectivelor de instruie a forței de vânzări.

Toate programele TLB au fost personalizate și au ținut cont de specificul afacerii clientului, de obiectivele de business, de strategia managementului, de constrângeri și de condițiile de piață. Unele programe au fost adaptate, altele chiar construite de la zero pentru a răspunde cât mai bine cerințelor clientului.

Colaborarea din ultimii ani dezvoltată și pe partea de evaluare a competențelor personalului de vânzări ne-a ajutat să înțelegem și mai bine ce mai avem de făcut, chiar la nivel individual, și am putut astfel personaliza și eficientiza și mai mult planul de training.

Să lucrăm extrem de personalizat și de atent la specificul și la obiectivele afacerii clientului este pentru noi o bucurie și un motiv de mândrie. Am cunoscut aici oameni minunați cu care ne face mare plăcere să ne reîntâlnim de fiecare dată.

 

 

 
Companie multinațională din FMCG

Programe de training pentru forța de vânzări și pentru Distribuitori

 
Primul proiect de training în colaborare cu TLB a demarat în 2001 când, în urma câștigării unei licitații, TLB organizat o serie de 12 sesiuni de training pentru managerii de vânzări ai clientului și managerii distribuitorilor săi.

Au urmat și alte proiecte de consultanță și training pe parcusul anilor următori.

În ultimii ani strategia clientului nostru de a investi în pregătirea profesională a forței de vânzări a distribuitorilor săi a fost dezvoltată și extinsă, TLB având din nou șansa, și am putea spune și provocarea, de a se plia pe sistemul și specificul mai multor organizații foarte diferite între ele și în același timp de a transmite un sistem unitar și un mesaj comun.

În 2007 TLB a fost aleasă pentru a livra un program de training intern, dezvoltat în cadrul companiei la nivel mondial, proiect care s-a desfășurat cu succes și a fost foarte bine primit de oamenii distribuitorilor.

Profesionalismul ireproșabil, eficiența, marea disponibilitate de efort, sufletul pus în muncă și cerințele riguroase ale oamenilor de aici fac extrem de recompensantă colaborarea noastră și ne permit să învățăm și să ne dezvoltăm împreună, lucru care pentru noi contează foarte mult.

 

 

 
Bancă multinațională

Programe de teambuilding pentru dezvoltare personală

 
Confruntându-se cu provocarea de a forma o echipă manageri de proiect care să colaboreze excelent între ei, să abordeze provocări deosebite cu siguranță și încredere în sine și să poată obține rezultate cu persoane asupra cărora nu au o autoritate directă, clientul nostru a optat pentru o abordare mixtă, un program combinat de cursuri de sală (Prezentări de Impact, Tehnici de Negociere cu Clientul Intern, Motivarea Oamenilor și Analiză Tranzacțională) și o serie de programe de teambuilding.

Acestea au fost alese astfel încât să țintă cont de profilul participanților și să îi ajute să își atingă obiectivele.

Programele au inclus provocări fizice, emoționale și psihice unice, menite să strângă legăturile, să îi ajute pe participanți să îi cunoască în profunzime pe ceilalți, să își înțeleagă punctele tari și zonele de îmbunătățit, să afle lucruri noi despre ei înșiși și să conștientizeze faptul că barierele sunt mai degrabă psihologice, nu reale.

Întregul program a fost derulat pe parcursul a trei ani, iar rezultatele au fost puternice și vizibile: o echipă eficientă, de oameni care lucrează cu plăcere împreună, care s-au dezvoltat profesional și au obținut rezultate remarcabile într-un domeniu în care acest lucru nu este deloc ușor. O echipă de succes și un client mulțumit.

 

 


Companie multinațională din domeniul bunurilor de larg consum

Programe de teambuilding

 
Colaborarea noastră a început atunci când la conducerea echipei de vânzări a venit un nou manager.

Datorită fluctuațiilor de personal, nici echipa de vânzări nu mai era foarte omogenă.

Printr-un program de teambuilding bine proiectat am reușit să ajutăm echipa să se cunoască mai bine, să ducă comunicarea, colaborarea și încrederea dintre ei la un alt nivel, iar pe managerul de vânzări să își cunoască bine și rapid oamenii, să afle lucruri importante, să stabilească contacte directe cu fiecare într-un timp mult mai scurt și să crească motivarea și coerența întregii echipe chiar înainte de debutul sezonului de vânzări.  

Rezultatul a fost un sezon foarte bun și cifre care au confirmat pe deplin eficiența training-ului TLB.

Parteneriatul nostru a continuat de atunci an de an, fiecare program plecând de la rezultatele celui anterior, consolidând unele lucruri și adăugând altele noi.

 

 

 
Companie multinațională din domeniul IT&C

Teambuilding - Evenimente cu Partenerii de afaceri

 
Colaborarea noastră a constat în a organiza un eveniment pentru partenerii de afaceri ai clientului nostru care să îi inspire, să le placă și din care să rămână cu amintiri de neuitat pentru a crește loialitatea lor față de companie, implicarea lor în vânzarea produselor clientului nostru și, implicit, creșterea vânzărilor acestuia prin intermediul partenerilor.

Provocarea a constat în faptul că respectivii parteneri vindeau și produse ale unor firme concurente, companii mari, multinaționale, iar în industria aceasta astfel de evenimente pentru dealer-i se organizează în mod obișnuit.

Clientul nostru era la primul său astfel de eveniment însă partenerii invitați participaseră la mai multe, organizate de către concurenții săi.

Evenimentul trebuia deci să fie unul deosebit, atractiv, memorabil și reușit.

A trebuit să ne pliem pe o locație anume, lucru deloc simplu dată fiind natura probelor și activităților pe care le doream.

Cu foarte mult suflet, o adaptare atentă la specificul grupului, activități și dinamică bine alese și o excelentă coaborare cu reprezentanții clientului, evenimentul a ieșit foarte bine, fiind apreciat astfel de către toți invitații.

Training
Teambuilding
Organizația care Învață
mai multe detalii mai multe detalii mai multe detalii
Copyright (©) 2010 TLB Termeni și Condiții